Om Træningen

Pga. Coronasituationen træner vi pt. ikke fra Høng Hallen. Trænerne beslutter for de enkelte hold, hvor holdet mødes til næste træning.
Høng Løbeklub tilbyder gå/løbetræning på 6 forskellige niveauer. Læs mere om niveauer her
Der er altid god modtagelse af nye gængere/løbere og trænerne vil have særlig opmærksomhed på nye.

Der er et højt fremmøde og højt humør på holdene.

Der er hver måned tilbud om gang/løbe-udflugter. Dette for at variere terræn og træning, og samtidig skabe gode oplevelser.

Træningstider:

Vi starter og slutter ved HøngHallen

Mandag og onsdag kl. 18:00 - 19:00

Lørdag kl. 8:00 - ? Hjemkomst er individuelt, da du selv vælger længden på din rute.
Lørdagsløb: nov, dec, jan. feb start kl 8.30

Styrketræning tilbydes mandag og onsdag efter løb fra ca. kl. 19.05 – 19.25.

Børn under 15 år er velkomne, men ifølge med voksne, som påtager sig det fulde ansvar for børnene ude i trafikken.

Refleksvest - benyttes fra 1. oktober – 31. marts. Vi løber efter Tryg-fondens principper om pangfarver.

Nyhedsbrev: Hver måned på Facebook i gruppen  https://www.facebook.com/groups/91638431940/