Høng Gymnastikforening
Rosenvænget 23, 4270 Høng

Om Løbeklubben

Pga. Coronasituationen træner vi pt. ikke fra Høng Hallen. Trænerne beslutter for de enkelte hold, hvor holdet mødes til næste træning. Er du interesseret i at være med, kontakt vores formand i Høng Løbeklub, se nedenfor
Årligt kontingent for medlemskab i Høng Løbeklub dækker perioden april til marts i det efterfølgende år. Medlemsskabet giver adgang til alle forskellige gå- og løbehold, samt til en række forskellige gratis arrangementer. Kontingentet for voksne er 350 kr. og for børn/unge 175 kr.

Mødested: Udenfor Høng Hallen ved parkeringspladsen/glasgangen.
Alle hold henvender sig til dig, der gerne vil have god motion, vil forbedre konditallet, vil styrke kroppen og vil forbrænde fedt. I bonus får du desuden masser af frisk luft og masser af energi og et hyggeligt samvær med andre i Høng Løbeklub.

Høng Løbeklub tilbyder pt. et gåhold, et power walk hold, 5 løbehold fordelt med forskellige mål og tempo for træning. Desuden er der i løbet af året ofte et nyløberhold, et halvmarathon/marathon hold, samt et trailhold.

Uanset hvilket hold du ønsker at være med på får du muligheden for at være en del af et fællesskab – så du hver gang kommer afsted og fastholder gode træningsvaner.

Du er altid velkommen til at komme og prøve vores træning i 1-1½ uge før indmelding. Såfremt du har andre spørgsmål kan du også kontakte vores formand i Høng Løbeklub, Britta Laursen, 2482 3369 eller brittaherslev@gmail.com.

Vi løber og går for vores velfærd, en sund livsstil og frem for alt for at være social!
 
Bliv medlem
Og betal kontingent
Bliv medlem

Sponsorer


Følg os
Høng Gymnastikforening | Rosenvænget 23 | 4270 Høng | Tlf.: 26371121 | info@hong-gf.dk