U13 teamgym-drenge til SM

Fredag d. 22 april kørte jeg til Gladsaxe med bilen fuld af forventningsfulde drenge. Vi skulle til SM for drengehold med en (gennemsnits)alder på op til 13 år. 3 andre biler med forældre, søskende og gymnaster kørte også den lange tur til Gladsaxe, så hele holdet på 7 gymnaster stod klar sidst på eftermiddagen. For de fleste af drengene var det deres første konkurrence, og alle var spændte på, hvordan vi klarede det.

Til denne type konkurrence er der obligatoriske spring (araberspring på banen og forlæns salto i trampolinen), og alle gymnaster på holdet skal springe i alle omgange. Også i serien er der krav om spring, drejninger, balancer m.m.

I opvarmningshallen fik vi prøvet både serien og springene inden vi skulle på gulvet og udsættes for de strenge dommeres vurdering. Drengene var helt klar!

Til selve konkurrencen gik det forrygende. Drengene udførte deres spring fantastisk flot. Mange, som plejer at få lidt modtagning i flikflakken, sprang nu helt selv. Serien, som er blevet øvet meget de sidste 14 dage, har heller aldrig været bedre.

Vi var på i første rotation, og fik pænt med point. Længe lå vi på førstepladsen!

Lidt ærgerligt var det, at en del dygtige hold til sidst overhalede os, så vi landede uden for medaljerækken på en 7. plads ud af 11.

Alligevel var det en god oplevelse, og dejligt at se, at vi godt kan hamle op med de store klubber fra hovedstadsområdet.

Det var også dejligt med den store opbakning fra familie og venner. De var et godt publikum!

-Skrevet af instruktør Arne