Præsentation af den nye formand

Ved generalforsamlingen den 22. november blev Trine Birkmose valgt til ny formand for Høng Gymnastikforening. Herunder præsenterer Trine sig selv og fortæller lidt om det arbejde, der ligger forude.

Jeg er 47 år, gift med Per Birkmose. Vi har ingen biologiske børn sammen, men har tilsammen 6 børn i alderen 11 til 28 år.

Har boet i Høng siden 2007, startede i løbeklubben i 2008, hvor jeg er træner og har været aktiv i diverse udvalg gennem tiden.

Derudover har vi et barn, der er gymnast på teamgym-holdet og hjælpetræner. Så rigtig meget af vores fritid går med idræt.

At være aktiv i en forening har altid været en naturlig del af mit liv, som barn i idrætsforeningen, derefter i Røde Kors, KFUM Spejderne og nu i Høng GF.

Så siden jeg var teenager har jeg siddet i et, eller flere udvalg, grupperåd, amtsråd eller bestyrelser.

Det er min holdning at foreningslivet i Danmark er helt unikt og noget vi absolut skal pleje og være stolte af.

Derfor vil min opmærksomhed også være på alle de frivillige, der yder en indsats for Høng GF, på den ene eller den anden måde - uden dem kunne det jo slet ikke lade sig gøre.

Da jeg ikke tidligere har været en del af Høng GF´s bestyrelse, er det stadig lidt spændende, hvad der ligger af opgaver, men en af de store bliver klart hele B-hal projektet. En opgave der kommer til at fylde, og kunsten bliver ikke at glemme hverdagen i foreningen.

Derudover har DGI og DIF søsat vision 25-50-75, som går ud på at i år 2025, skal 75% af befolkningen være idrætsaktive og 50% af befolkningen skal være idrætsaktive i en forening.

Lige nu glæder jeg mig til at komme rigtigt i gang, til vores første bestyrelsesmøde 16. december og til at lære Høng GF meget bedre at kende.

Med Venlig Hilsen,

Høng GF