Hold til Landsstævne 2017 - Spring-Rytme 15-24år

Landsstævne 2017 Aalborg

Spring-Rytme 15-24 år 

Instruktører:

Torben Kelvin og Sofie Rasmussen

 

Kort om holdet:

Landsstævne handler først og fremmest om idræt, og at dygtiggøre sig til et brag af en weekend. Men samtidig handler det om fællesskab, sjov og en masse positiv energi og inspiration. Vi vil gerne danne rammerne for et fantastisk Landsstævnet, hvor dygtiggørelsen er i højsædet. Vi vil stræbe på at øge jeres niveau og sammensætte et program som både er en fryd for gymnasten og publikum. Heri vil opvisningsprogrammet indeholde både rytme og spring, så gymnasten for mulighed for at prøve kræfter med begge dele.

Der er ikke specifikke krav til gymnasten da Alle er velkomne. Vi ønsker et dynamisk hold, hvor der er plads til alle.

Vi ser frem til et fantastisk landsstævne, med masser af god energi!

 

Yderligere opvisninger:

Høve og Søskovsstævne 2017.

 

Træningssted: Gørlev idrætsefterskole

Træningstid: Onsdag kl. 18.15-20.00

Holdnummer:11880

 

Kort om instruktørerne:

Sofie Rasmussen, Rytme Instruktør: Sofie er instruktør i rytme. Hun er 21 år, og har været tæt knyttet til gymnastikken hele sit liv. Ved Rytme vil gymnasterne blive udfordret i både den traditionelle - og den mere danse-inspireret gymnastik.

Torben Kelvin, Spring instruktør: Dåbsattesten siger 43, undervist i spring gymnastik de sidste 25 år. Vi skal arbejde med bane, trampet, serie og en redskab sekvens. rutinerede og urutinerede er velkommen, der vil være udfordringer for alle.

 

Holdet vil begynde træning 5. april og frem mod L2017. Tilmelding til holdet starter i 2017 - hold øje med vores facebookside ( Landsstævne 2017 - Spring/Rytme 15-24 år Høng GF) og hjemmesiden.