Danser mod cancer

Lørdag den 30. august 2014 åbner vi igen Høng hallen og Danser mod cancer.

Vi er en række instruktører som vil stå på scenen og danse ganske gratis (faktisk betaler vi også) og inviterer til stor Zumba fest. Alle indtægter går ubeskåret til Foreningen Cancerramte Børn.

Instruktørerne er: Anette Nielsen, Dorthe Birkholm, Karina Hamann, Katja Lerkær, Lise Glntborg, Rikke Sofie Sørensen, Susanne Horndrup, Susanne Jensen, Tine Gøth, Trine Grue Werth.

Udover Zumba vil gymnastiksalen blive omdannet til springcenter, her kan alle børn komme og springe for 50 kr.(køb en zumbabørnebillet og den gælder til både zumba og spring) Det er instruktør Torben Kelvin som er klar i springcentret :-)

kl. 12.00  Døren åbner
kl. 13.00  Velkommen ved borgmester Martin Damm
kl. 13.10  Opvarmning starter - herefter Zumba og spring.
kl. 16.00  Arrangementet slutter

Billetter kan købes ved zumba i Hønghallen mandag den 25/8 eller i døren den 30/8.

Prisen er 150 kr. for voksne og 50 kr. for børn. Tilskuere 20 kr. - betales i døren.

Foreningen Cancerramte Børn- FCB - er en humanitær forening for børn med kræft, deres forældre, pårørende og andre interesserede.

Du kan læse mere på www.cancerbarn.dk

Der vil løbende komme opdateringer.