Opstarten

Lidt historik

Høng Løbeklub blev etableret i marts 2007.

Her startede man  et nybegynderhold op. Desuden var der et hold, som løb en distance på mindst 5 km. Løbeklubben har siden tilstræbt en gang om året (marts måned) at starte et nybegynderhold op.

Sidst på året 2008 fandt vi ud af, at flere havde sat sig det mål at løbe halvmaraton i 2009, nogle endda maraton. Mens andre satte sig mål om at kunne løbe 10 km / Eremitageløbet / øge hastigheden.
Men vi enedes om, at vi løber for vores velfærd, en sund livsstil og frem for alt for at være social. Det var også i 2008 vi første gang mødtes til vores juleaftensløb og social hygge den sidste dag på året.

Det første løb klubben arrangerede var Flygtningeløbet i november 2008.
December 2008: Klubben styres nu af et løbeudvalg på 10 personer.

I 2009 blev der arrangeret sommerfest, afslutning på foranledning af marts-nybegynderholdet i Bildsø skov, juleafslutning for september-nybegynderholdet. Desuden startede vi op med løbeture i naturen omkring os.

April 2009 deltager vi for første gang på BT's kvart- og halvmaraton.

September 2009 deltager vi til Berlin Maraton for første gang.

April 2010 blev klubben meldt ind i Dansk Atletik Forbund. (DAF).

Juni 2010 deltager vi på Broløbet fra København til Malmø i en halvmaraton.

August 2010: Høng Løbet afvikles for første gang.

Træningsåret 2010 afvikles der 2 madpakkeløb dvs. fælles løbetur på ca. 5 km efterfulgt af fællesspisning, hvor den enkelte selv har madpakke med.

Oktober 2010 informationsaften ved Mette Tolstrup om skader og skadeforebyggelse.

Oktober 2010 afholdes motionsaften ved Dansk Atletik Forbund emnet er Idrætspsykologi og mental træning.

Oktober 2010 Høng løbeklub var med til at arrangere et løb for Støt Brysterne ved Centret i Høng.