Løb

Velkommen til Høng Løbeklub.

Vi løber for vores velfærd, en sund livsstil og frem for alt for at være social.

MAJ nyt fra Høng Løbeklub

April måned har stået på

* Inspirationsdag for alle trænere, hvor vi bl.a. fik sat ord på, hvad vi forstår ved en god træner, der blev arbejdet med målsætning for det enkelte hold, videns deling blandt trænere og endelig fik vi input udefra til træningen.

* Åbning af Kløverstierne, som starter ved halsøen. Høng Løbeklub stod for 10 km-turen.

* Chr. Andersen har startet et cykelhold for løbere, som er skadet.

* Kristines underholdende foredrag om kost & ernæring.

* Høng Løbeklub deltog også ved Kalundborg messen, hvor vi fik luftet vores nye høje flag.

* Egon’s busser bragte os igen til BT Halvmarathon, hvor 36 løbere repræsenterede Høng Løbeklub. Turen blev sponsoreret af JP Køkkenservice, Simatek, IH Murerfirma, Salon Chic, Intersport, Kok & Amok samt bageren i Høng.

Nu har vi maj og der er ca. 50 nyløbere i klubben. Deres program afsluttes med en løbetur ved Bildsø strand efterfulgt af fælles morgenmad for hele Høng Løbeklub og ikke nok med det, så er der sommerfest for klubbens medlemmer med ’påhæng’ om aftenen. Tilmeldingslister vil blive hængt op.

8. maj starter løb & crossgym træning kl. 18-19 v/ Kristine. Der trænes hver anden torsdag, hvor løb kombineres med gymnastiske øvelser for resten af kroppen.

Høng Løbeklub har deltagere ved Copenhagen Marathon søndag d. 18. maj. Dagen efter d. 19. maj har vi leg på programmet kl. 18. Hvis du kommer bedes du medbringe en madpakke, som du kan spise i det grønne sammen med øvrige glade Høng Løbere kl. 19…….      LEG & MADPAKKEDAG.

Ove har hængt tilmeldingsseddel op i glasgangen vedr. løb ved Sorø Sø lørdag d. 24. maj. Der er distancer fra 2 km op efter bl.a. trailløb. Turen afsluttes med fælles morgenbord kl. 10 på Sorø campingplads.

April 2014 nyt.

Først TILLYKKE med alt det gode, som skete i marts 2014

* Høng Løbeklub blev 7 år

* Reersøløbet blev en success. Tak til deltagere og hjælpere for et godt løb.

* Tillykke til Hans Jensen årets løber i 2014. Hans blev kåret ved opvisningen lørdag d. 15. marts i Høng Hallen

* Velkommen til alle nyløbere i klubben, vi håber I finder det sjovt og mærker det velværd og sociale liv, som løb giver i Høng Løbeklub.

* TILLYKKE til alle, som løb VM Halvmarathon

* Tillykke med at vi er så mange, at vores opvarmning igen må foregå på den bagerste del af p-pladsen

Så er vi nået til April og foråret er over os og vejret viser sig fra sin bedste side. Vi kan igen på hverdage have ruter udenfor byen. Herligt.

Helligdagene dukker op, så husk vi træner kl. 10 på helligdage.

Søndag d. 6. april holdes der inspirationsdag for trænerne. Paw har indkaldt på trænernes Facebook side.

Alle inviteres til Kristines foredrag om kost & ernæring. Tilmeldingsseddel er hængt op. Men HUSK, det er gratis at deltage, så gå ikke glip af dette tilbud.

Tilmeldingsseddel til bus, mad og afhentning af startnr. til BT Halvmarathon er også sat op.

Til sidst god løbetræning til nye som gamle medlemmer af Høng Løbeklub.

Marts 2014 nyt.

Velkommen til en ny hjemmeside. Høng Løbeklub har fortsat et faneblad - her ude til højre, hvor du primært kan finde oplysninger om og fra løbeklubben.

Først et stort tillykke til vores tidligere formand Kristine, som har modtaget Kalundborgs Ildsjælepris 2013. Dette blev efterfulgt af et interview med Kalundborg TV, hvor Kristine på sin dejlige ærlige måde fortalte om den oplevelse at modtage denne ildsjældepris.  Der var optagelser fra en ganske almindelig træningsaften i Høng Løbeklub sidste onsdag i februar.

Onsdagen efter var det tid til at fejre løbeklubbens 7 års fødseldag med 2 store lagkager, chokolademælk og en fødselsdagssang.

En af de mange aktiviteter i marts 2014 er arrangement af Reersøløbet, som løbes søndag d. 9. marts kl. 13. Vi håber på stort fremmøde på selve dagen. Vejrudsigten ser lovende ud. Godt løb til alle.

Weekenden efter er der opstart for nyløbere lørdag d. 15. marts kl. 10 ved Høng Hallen.
Der trænes mandag og onsdag k. 18:00 samt lørdag kl. 8:00. Der startes fra scratch og på 12 uger udvikler man sig til at kunne løbe 30 min.

Høng Løbeklub vil også være repræsenteret ved Høng Gymnastikopvisning lørdag d. 22. marts.

Vi er i fuldt firspring med forårets træning. De, som deltager ved VM Halvmarathon i København d. 29. marts har netop toppet, mens BT Halvmarathon topper deres træning her i marts. Andre har mål gående fra 10 km til Marathon her i foråret, det vigtigste er at vi nyder vores løb og frem for alt, at vi har det socialt godt i løbeklubben.

Til slut skal det lige mindes om, at årets kontigent for løbeklubben skal være indbetalt til 1. april via ePAY på forsiden af hjemmesiden.

Februar 2014 NYT

Her fik vi ny hjemmeside.

Januar 2014 NYT

Velkommen til et nyt løbeår med forskellige målsætninger, som:

løbe, løbe hurtigere, løbe længere, træne mindst 2 gange om ugen og frem for alt løbe for et bedre helbred og løbe i en fantastisk løbeklub.

De forskellige hold vil gøre alt for at indfri dine mål, hvis ikke snak med en af trænerne, så må vi se hvad klubben kan tilbyde for dig.

Dejligt, at så mange deltog ved klubbens forskellige sociale arrangementer i december. Stor tak til alle der bidrog til at arrangere dette.

Så er der lige det med vejret lige nu, det regner og det kan være svært at komme afsted, men.... det er trods alt 'bedre' løbevejr end isglatte veje. Giv den gas, mens det er muligt.

En sidste ting. Det er vist ikke alle bekendt, at Høng Løbeklub har sagt ja til frem over at afvikle Reersø Løbet. Trine og Per er drivere for dette arrangement.