Om afdelingen

I Høng Gymnastikforening er det vores mål til stadighed at kunne tilbyde nye aktiviter. Det kan godt være aktiviteter, der ikke lige umiddelbart hører naturligt hjemme i en af de eksisterende afdelinger. Derfor har vi oprettet afdelingen "Motion og bevægelse", hvor sådanne aktiviter hører hjemme.

Første aktivitet som blev startet i 2018 var yoga - pt. har vi ikke en færdiguddannet yogalærer, men om få måneder kan vi igen tilbyde yoga i vores program.

NYHED: Forårssæson 2022 tilbyder vi bordtennis - selvtræning om søndagen.

Nyhed: MTB spor i Høng Skov - har du lyst til at hjælpe projektgruppen, så kontakt undertegnede - sporet kontrueres i løbet af sommeren 2022 - så har du lyst til at træne et mountainbike hold, så vil vi meget gerne høre fra dig.

Hvis du har forslag til aktiviteter, som du synes, Høng Gymnastikforening skal tilbyde, er du meget velkommen til at kontakte formand Trine Birkmose på tlf. 20 11 01 34 eller mail: trine.birkmose1@gmail.com.