Høng Gymnastikforening
Rosenvænget 23, 4270 Høng

Om afdelingen


I Høng Gymnastikforening er det vores mål til stadighed at kunne tilbyde nye aktiviteter. Det kan godt være aktiviteter, der ikke lige umiddelbart hører naturligt hjemme i en af de eksisterende afdelinger. Derfor har vi oprettet afdelingen "Motion og bevægelse", hvor sådanne aktiviteter hører hjemme.

Første aktivitet som blev startet i 2018 var yoga – Der er desværre ingen yogahold i øjeblikket, men vi håber at kunne tilbyde det igen senere.
 
I foråret 2022 kom bordtennis på programmet - Her er der indtil videre kun selvtræning, men kunne du tænke dig at hjælpe til med et hold eller selv at spille så kontakt os. 
 
I sommeren 2022 kom floorball med på programmet. Her mødes ung som gamle, for at hygge sig med masser af floorball, godmodige drillerier og masser af latter. 
 
Efteråret 2022 kom så MTB sporet i Høng Skov.  Vi tilbyder endnu ingen hold,så har du lyst til at træne et mountainbikehold, eller vil du bare køre med, så vil vi meget gerne høre fra dig. MTB sporet kan følges på facebooksiden Høng GF MTB hvor også træningerne slås op.  

Hvis du har forslag til aktiviteter, som du synes, Høng Gymnastikforening skal tilbyde, er du meget velkommen til at kontakte os.
Bliv medlem
Og betal kontingent
Bliv medlem

Sponsorer


Følg os
Høng Gymnastikforening | Rosenvænget 23 | 4270 Høng | info@hong-gf.dk