Om afdelingen

HG Esport er startet i HG-familien i efteråret 2017. Esport holder til i det nyindrettede e-sportslokale i Det Gamle Rådhus i Høng.

HG Esport er for alle fra 11 år og opefter, der har lyst til at spille sammen med andre og modtage undervisning af en af vores dygtige trænere, som følger DGIs kurser for e-sportstrænere. I nogle få typer Esport kan deltagerne være ned til 8 år - se nærmere info på de enkelte Esport discipliner.

I øjeblikket er der mulighed for at spille League of Legends, Counter Strike og Fortnite. Vi har valgt disse spil fordi, vi her har trænere, der kender spillene.

Vi er meget åbne for at starte andre spil op. Det kræver blot, vi kan finde en eller flere, der ønsker at stå for træningen. Kontakt Mathias Kjellbjerg på mezzi.raamosen@live.dk, hvis du kunne tænke dig at starte andre spil op eller gerne vil høre mere om dine muligheder for at dyrke Esport i et socialt fællesskab i Høng Gymnastikforening.