Om afdelingen

HG Esport er startet i HG-familien i efteråret 2017. Esport holder til i det nyindrettede e-sportslokale i Det Gamle Rådhus i Høng. Der er god plads selv om vi har plads til mange spillere - hver plads har også en lækker spillerstol.

HG Esport er for alle fra 10 år og opefter, der har lyst til at spille sammen med andre og modtage undervisning af en af vores dygtige trænere, som følger DGIs kurser for e-sportstrænere.

I øjeblikket er der mulighed for at spille League of Legends og Fortnite. Vi har valgt disse spil fordi, vi her har trænere, der kender spillene.

Om Fortnite:
Fortnite kommer til at foregå onsdag, kl. 18.30-20.30 med aldergrænse 10+ med træneren Alec. Der er 10 pladser på holdet.
Du tilmelder dig Fortnite ved at tilmelde og betale kontingent på Esport siden. Din endelige godkendelse får du ved at svare på en række tillægsspørgsmål, du får i en mail. Skulle du mod forventning ikke blive godkendt får du naturligvis din kontingentindbetaling retur.

Om League of Legends:
LoL foregår søndag og mandag aften med træneren Mathias.

For begge hold er kontingentet 500 kr. halvårligt.

Vi er meget åbne for at starte andre spil op. Det kræver blot, vi kan finde en eller flere, der ønsker at stå for træningen. Kontakt Mathias Kjellbjerg på mezzi.raamosen@live.dk eller info@hong-gf.dk, hvis du kunne tænke dig at starte andre spil op eller gerne vil høre mere om dine muligheder for at dyrke Esport i et socialt fællesskab i Høng Gymnastikforening.