Høng Gymnastikforening
Rosenvænget 23, 4270 Høng

Kammeratskabspokalen 2020


Kammeratskabspokalen går i år til: En frivillig hjælper, som ikke er aktivt medlem i Høng GF. En fantastisk hjælper, som nu på 3. år har hjulpet med entusiasme, overblik, præcision og et enormt overskud. Hjælpen er ydet med et smil - og det uanset tidspunkt på døgnet, uanset typer af opgaver eller uanset de ufattelig mange timer per dag. Denne hjælper har også bidraget aktivt til planlægningen af det kommende års indkøb til foreningen.

Det skal ingen hemmelighed være at Corona og forskellige niveauer af lock-down har givet alle i foreningen og i bestyrelsen mange udfordringer - Ja, de har vel nærmest stået i kø! Mange var på kanten til at give op og sige: "Det kan vi ikke." eller "Den opgave kan ikke løses." eller "Umulig situation." Selv ikke en udfordring som Coronasituationen har kunne slå vores hjælper omkuld. 

Han - modtageren er i år en mand - har i hele processen bidraget med konstruktive løsninger og været med til at drifte dem. Han har været med til at få vores fyrværkerisalg til at kunne lykkes i en helt umulig situation med en lukket detailhandel, forkerte lagerinformationer på vores webshop, nogle få varer som blev trukket tilbage, andre som ikke blev leveret og dermed skulle erstattes tilsvarende bedre varer.

Kammeratskabspokalen gives i år til Mark Rasmussen - Tak for at være en fantastisk kammerat. Tillykke.
Mark Rasmussen med kammeratskabspokalen - overrakt af formand Trine Birkmose. Mark var hidkaldt som "teknisk back-up" til den virtuelle generalforsamling 
Bliv medlem
Og betal kontingent
Bliv medlem

Sponsorer


Følg os
Høng Gymnastikforening | Rosenvænget 23 | 4270 Høng | Tlf.: 26371121 | info@hong-gf.dk