CS GO og Fortnite

I HG esport har vi endelig fået muligheden for at starte op for Counter strike GO og Fortnite da vi har fået to villige trænere, en til hvert spil. Henholdsvis Mads Bygum Bech (CS-GO) og Jean Grothe Gabraeil (Fortnite). Vi har længe ønsket at have m,uligheden for at udbyde disse to spil og nu er vi klar!

CS-GO kommer til at foregå mandag og onsdag fra 18.00 - 20.00.

Fortnite kommer til at foregå torsdag klokken 18.30 - 20.00.

Der er 20 pladser til CS-GO og 10 pladser til Fortnite. For at tilmelde sig CS-GO skal man være fyldt 11 år. Hvis man derimod tilmelder sig Fortnite er aldersgrænsen kun 9 år.

For begge hold er kontingentet 500 kr. halvårligt.

Du tilmelder dig CS GO og Fortnite ved at downloade og udfylde en af nedenstående blanketter. Den udfyldte blanket sender du til hoengesport@gmail.com

Vi vil så kontakte dig hurtigst muligt.

Vær opmærksom på at du ikke er sikker på en plads, før du hører fra os, da der kun er et begrænset antal pladser. Hvis du får en plads, får du en mail med oplysninger om hvordan du betaler kontingent.

Tilmeldingsblanket CS GO (89.3 Kb)
Tilmeldingsblanket Fortnite (88.7 Kb)
Lidt om de to trænere:

Om Jean, som underviser i Fortnite:

Han er en 22 årig HF-elev fra Høng, som har gamet i mange år. Nu synes han, det er på tide at give noget af den erfaring videre. Jean interesserer sig også for psykologi og kropssprog og han er vild med at lære fra sig og se den viden, blive brugt i praksis.

Om Mads, der underviser i CS GO:

Navn: Mads Bygum Bech
’In-game’ navn: zhAME-
Alder: 24 år

Mads har 15 års erfaring med Counter-Strike. Han startede i de tidligere år med den daværende CS-version i form af 1.5/1.6 indtil lanceringen af CS-GO i 2012. Siden da har Mads prøvet kræfter i suptoppen af den danske scene, hvor han har spillet på forskellige top 10-15 hold i DK under kontrakt. Han har spillet flere sæsoner af den største danske liga indenfor CS, han er rangeret som top 20 spiller i DK (top 200 Europa) jf. FACEIT-rangeringen, og det må siges, at han har erfaring i bagagen. Mads vil gerne uddele hans erfaring til nye unge, som har en lille drøm om, at blive professionel, eller som bare gerne vil blive en bedre CS-spiller.

Karriere (hold):
Ignite Esport