CS GO og Fortnite - Starter op inden længe, hold øje med denne side for nyheder

I HG esport har vi endelig fået muligheden for at starte op for Counter strike GO og Fortnite da vi har fået villige trænere til hvert spil. Jean Grothe Gabraeil (Fortnite). Vi har længe ønsket at have muligheden for at udbyde disse to spil og nu er vi klar!

CS-GO kommer til at foregå mandag og onsdag fra 18.00 - 20.00.
Der er 20 pladser til CS-GO
For at tilmelde sig CS-GO skal man være fyldt 11 år.

Fortnite kommer til at foregå torsdag klokken 18.30 - 20.00.
og 10 pladser til Fortnite.
For at tilmelde sig Fortnite er aldersgrænsen kun 9 år.

For begge hold er kontingentet 500 kr. halvårligt.

Du tilmelder dig CS GO og Fortnite ved at tilmelde og betale kontingent på Esport siden. Din endelige godkendelse får du ved at svare på en række tillægsspørgsmål, du får i en mail. Skulle du mod forventning ikke blive godkendt får du naturligvis din kontingentindbetaling retur.
Lidt om træneren Jean, som underviser i Fortnite:

Han er en 22 årig HF-elev fra Høng, som har gamet i mange år. Nu synes han, det er på tide at give noget af den erfaring videre. Jean interesserer sig også for psykologi og kropssprog og han er vild med at lære fra sig og se den viden, blive brugt i praksis.