CS GO og Fortnite - Opstart nu

I HG esport har vi endelig fået muligheden for at starte op for Counter strike GO og Fortnite da vi har fået villige trænere til hvert spil. Jean Grothe Gabraeil (Fortnite). Vi har længe ønsket at have muligheden for at udbyde disse to spil og nu er vi klar!

CS-GO kommer til at foregå på to hold som træner hhv. mandag og onsdag fra 16.00 - 18.00.
Der er 20 pladser per hold til CS-GO
For at tilmelde sig CS-GO skal man være fyldt 11 år.

Fortnite kommer til at foregå på tre hold hhv.:
- Tirsdag, kl. 17.00-19.00 med aldersgrænse 8-13 år med trænerne Alec og Oscar.
- Onsdag, kl. 18.30-20.30 med aldergrænse 10+ med træneren Jean Grothe Gabraeil.
- Torsdag, kl. 17.00-19.00 med aldersgrænse 8-13 år med trænerne Alec og Oscar.
Der er 10 pladser per hold til Fortnite.
For at tilmelde sig Fortnite er aldersgrænsen vist ovenfor på de enkelte hold.

For begge hold er kontingentet 500 kr. halvårligt.

Du tilmelder dig CS GO og Fortnite ved at tilmelde og betale kontingent på Esport siden. Din endelige godkendelse får du ved at svare på en række tillægsspørgsmål, du får i en mail. Skulle du mod forventning ikke blive godkendt får du naturligvis din kontingentindbetaling retur.