Beretninger

Generalforsamling i Høng gymnastikforening
Lørdag den 23. Januar 2021

Formandens beretning
Denne generalforsamling skulle have været afholdt 21. November, men i håb om at vi kunne mødes fysisk udsatte vi den. Forsamlingsforbuddet er der stadig og vi er nu trods alle udfordringer sammen online.

Et godt billede på hvordan året også har været. Året startede med masser af gåpåmod og planer for aktiviteter i Høng GF. Vi skulle fejre flere jubilarer og jeg havde specielt set frem til et 25 års jubilæum og et 10 årsjubilæum i gymnastikken. Der skulle have været et brag af en indvielse af den nye hal. Der var planer for ”åben hal”, Vigfestival som frivillige hjælpervagter og dermed penge i klubkassen. Haft folkemødeløb, Reersøløb og en masse, masse andre aktiviteter var i udsigt. Vi skulle lære hallen og kende og finde dens muligheder, nyde godt af vores nye gymnastikgulv, nyde godt af overskuddet fra vores krudtsalg, starte nye aktiviteter og til landsstævne.

Så kom nedlukningen……
Med det kom træning i små hold af 10 og vi skulle lære Zoom at kende og finde muligheder for onlinetræning. Heldigvis har HG nogle meget omstillingsparate trænere og nogle tålmodige og trofaste medlemmer som har holdt ved og mødt op til det der var muligt. Det skal I alle have TAK for. Jeg kan slet ikke beskrive, hvor meget jeg glæder mig til at se jer i hallen, på banerne og i gaderne igen. Landsstævne måtte vi vinke farvel til. Vigfestival blev aflyst, og krudtsalget i 2020 skulle foregå som fjernsalg. Hverken fodboldafslutning, lokalopvisning eller sommerfest for nyløbere blev til noget.
Det gør ondt på traditionerne – men vi kommer stærkt tilbage.

Heldigvis var, og er vi en forening med sund økonomi. Og med rettidig omhu kommer vi ud af dette på en fornuftig måde. Selv om 2020 har givet udfordringer har der også været masser af gode oplevelser.

Vi nåede sommerskoler.
Vi nåede fodboldskoler.
Vi kom i Udspil, DGIs magasin, med vores heftige herrer.
Vi fik startet knivskarpe kvinder, som stadig har god succes.
E-sport kom i gang med Forthnight.
Og vi har dermed opfyldt vores mål om at starte en ny aktivitet op hver år.
Vi har aldrig haft så mange gængere i vores løbeklub.
Vi kunne glæde sundhedsplejen med briller fra fyrværkeri.
Vi har fået mundbind med logo.

HG har nået 2 milepæle - En hal og rundet 1000 medlemmer. Bestyrelsen har holdt et utal af møder online og gjort et kæmpe arbejde for at styre foreningen igennem året på bedst mulige måde. 1000 tak til jer.

Ingen beretning uden at vi også ser fremad på det kommende år. Først og fremmest ser jeg frem til vi igen kan mødes og dyrke idræt sammen. Så ved vi, der er en ny springpude på vej til vores gymnaster, at der bliver kigget på mulighederne for lys på boldbanerne og at der i Kalundborg kommunes budget er afsat 200.000 til undersøgelse af springcenter. At vi fortsat ønsker os en kunststofbane. Og at Kalundborg kommune har afsat 900.000,- til et 5-årigt projekt som Bevæg dig for livet visionskommune.

Det er derfor kun naturligt at bestyrelsen i 2021 vil have fokus på hvad vi kan få ud af projektet og hvordan vi gerne ser vores forening udvikle sig. Vi nærmer os et 150-års jubilæum og den forberedelse starter også så småt.

Jeg gør mit bedste for i hverdagen at sige tak til alle jer, der er med til at gøre HG til ”klubben med plads til alle”. Skulle den være smuttet så vil jeg her benytte lejligheden. I skal vide at alt I gør er med til at skabe denne forening. Og selvfølgelig til bestyrelsen, for samarbejdet og det arbejde I udfører både foran og bagved linjerne.

TAK